Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد -معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت از اختصاص 44 درصد پورتفوی بیمه ملت به این معاونت و رشته‌های آن در نیمه نخست سال 99 خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، ریحانه جناتی با تشریح عملکرد شش ماهه سه مدیریت بیمه‌های درمان، بیمه‌های زندگی و بیمه‌های عمر و حوادث بیان کرد: در رشته بیمه‌های زندگی، رشد ۴۵ درصدی حق‌بیمه وصولی و رشد ۳۲ درصدی تعداد بیمه‌نامه‌های صادره نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۸ با وجود شیوع کرونا و مشکلات اقتصادی موجبات تحقق ۱۰۷ درصدی بودجه تعیین‌شده برای شش‌ماهه نخست سال‌جاری را برای بیمه ملت فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت، توسعه بیمه‌های زندگی را از استراتژی‌های مهم این شرکت ذکر کرد و گفت: کمیته‌ای اختصاصی به نام کمیته «راهبری بیمه‌های زندگی» تشکیل شده که با حضور اعضای هیات‌مدیره، معاونان و مدیریت‌های مربوطه نسبت به اتخاذ تصمیم‌های ارزنده به منظور اختصاص منابع به سازمان فروش و توسعه کانال توزیع در حوزه بیمه‌های زندگی اقدام می‌کند. 

معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت، سهم رشته درمان را بیشترین سهم در پورتفوی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت ذکر کرد و افزود: با توجه به تغییر رفتار مشتری بر اثر بیماری کووید ۱۹و کاهش چشمگیر خسارت در ماه‌های نخست این بیماری؛ شرکت بیمه ملت با استراتژی بسیار هوشمندانه‌ای سال ۹۹ را به جذب پورتفوهای ارزنده در حوزه درمان اختصاص داد.  وی در همین خصوص توضیح داد: بیمه ملت سعی کرد با ورود به این حوزه و جذب پورتفوهای سودآور همراه با مدیریت ریسک با اختصاص حق‌بیمه مناسب و کنترل خسارت، سهم قابل قبولی را از صنعت در این حوزه به خود اختصاص دهد.  جناتی به رشد بیمه‌های درمان نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: در شش ماهه نخست سال‌جاری، در تعداد بیمه‌نامه‌های صادره در حوزه درمان ۶۸ درصد و در حق‌بیمه تولیدی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شاهد بودیم.  وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر مدیریت ریسک در این معاونت افزود: با ارزیابی ریسک و مدیریت آن توانستیم نسبت خسارت را در مقایسه با شش ماهه ابتدای سال گذشته، ثابت نگه داریم.

  ریحانه جناتی با اشاره به ‌شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر بیمه‌های عمروحوادث و درمان گفت: بیماری کووید ۱۹ بر بیمه‌های درمان و جذب پورتفو در این رشته تاثیر مثبتی گذاشت اما در مقابل، افزایش خسارت در بیمه‌های عمر و حوادث را به همراه داشت و بخش مهمی از پورتفوی این رشته در حوزه گردشگری و مسافران ورودی و خروجی را کاهش داد.  جناتی طرح‌های «حوادث با پوشش کرونا»، «آرامش در تحصیل» و «آرامش روستاییان» را از جمله طرح‌های ارائه شده در بیمه‌های عمر و حوادث برشمرد و گفت: تلاش کردیم که پورتفوی این رشته را ترمیم کنیم تا این طرح‌ها ادامه رشد در این حوزه را به ارمغان بیاورد. در واقع سعی شد با ارائه این طرح‌های خاص، هم نیاز مشتری رفع شود و هم مسئولیت اجتماعی خود در این دوران سخت را انجام داده باشیم.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه های زندگی شش ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید

آفتاب‌‌نیوز :

به این ترتیب سطح امید به زندگی در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به سال ۲۰۲۲ میلادی ۰.۹ افزایش یافته است.

بنا به اعلام اداره آمار اروپا سطح امید به زندگی در ۱۵ کشور عضو اتحادیه از میانگین کشور‌های عضو بیشتر است. بیشترین سطح امید به زندگی در سال ۲۰۲۳ مربوط به اسپانیا با ۸۴ سال است. 

ایتالیا و مالت به ترتیب با ۸۳.۸ و ۸۳.۶ سال در جایگاه‌های دوم و سوم در میان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا قرار دارند. 

در مقابل پائین‌ترین سطح امید به زندگی در میان اعضای اتحادیه در بلغارستان با ۷۵.۸ سال، لتونی با ۷۵.۹ سال و رومانی با ۷۶.۶ سال ثبت شده است. 

سطح امید به زندگی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در سال گذشته ۰.۲ بیشتر از سطح آن در دوران پیش از همه‌گیری کرونا بود.

این در حالی است که میزان امید به زندگی در ۱۸ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به دوران پیش از شیوع بیماری «کووید ۱۹» افزایش یافته است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو